Freelance Photographer

By: nfirdaus abdullah

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  1  2  3  4  [5]  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]
Wednesday, 11-Jun-2008 16:37 Email | Share | | Bookmark
Nazurah & Fatin (unknown series)



Saturday, 7-Jun-2008 12:00 Email | Share | | Bookmark
Damia at 6th Month Year Old.





*Sedar tak sedar, dah 6 bulan dah anak bongsu Abah ni, dah pandai makan bubur, nestum, kuat menyusu, semua susu dia balun. Aiskrim IKEA pun boleh habis separuh. Aiskrim Pudina di Tasik TTWangsa pun balun juga. Dasat betul. Tengok gaya akan debab macam kakak dia si Fatin Farhanah.


Friday, 6-Jun-2008 11:36 Email | Share | | Bookmark
Damia & her mom - Part IV



Thursday, 5-Jun-2008 14:53 Email | Share | | Bookmark
Cyberpark - 2nd series (Panorama)



*This is the first time I'm trying to stitch the photos become in panorama mode. Semenjak join hobby photography pada pertengahan 2004, inilah julung kali dilakukan. Ada keinginan sebelum ini, tapi gagal nak ikuti sangat. Sebab pada waktu itu saya lebih berminat yang orginality dari wide angle.

*Inspired by Azmanshah Ali. (http://azmanshah.fotopages.com)

Specification photo:
Lense:18mm-135mm (18mm focal length yg dgunakan)
Aperture: f11
ISO:200
Camera: Nikon D50
Metering: Matrix
WB: Direct Sunlight
EV:-0.7 (Sebab waktu dah 1130pagi)


Wednesday, 4-Jun-2008 09:13 Email | Share | | Bookmark
Cyberpark - 1st series



Location: Cyberjaya
* The horizon not really straight, sebab lensenya ada masalah dgn distortion.


[<<  <  1  2  3  4  [5]  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net