Freelance Photographer

By: nfirdaus abdullah

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  27  28  29  30  31  32  33  34  35  36  37  38  39  [40]  41  >  >>]    [Archive]
Sunday, 27-Feb-2005 00:00 Email | Share | | Bookmark
Malaysian Fotopages 3rd Gathering - Bowling Tournament

Pendaftaran - antara yang terawal mendaftar
Participants
Jeff - Pengerusi majlis berucap..
View all 99 photos...
Apologize to say, my speedlight pada awalnya mengalami kelemahan capacity power, so gambar agak kelam & grainy sedikit, tapi diakhir-akhirnya ade yang tersalah pancaran cahaya yang terlampau dan salah angle yang ditujui. Anyway gembira kerana dapat berkenalan dengan anda semua yang hadir. Walaupun sakit ibu jari dan kaki disebabkan bowling tapi enjoy berjumpa dengan you all semua.

Gambar-gambar semua akan diupload sedikit demi sedikit kerana masa tak menentu serta connection ada masalah sikit.


Sunday, 20-Feb-2005 00:00 Email | Share | | Bookmark
My Children

 
 
 
View all 15 photos...


Monday, 14-Feb-2005 00:00 Email | Share | | Bookmark
Sundown

 
 
 
View all 27 photos...
Taken from West Port - Muara Ikan Bakar, Klang & Putrajaya

Usually I bawa my Nikon D70, but this time, I just used my Casio QV-R40 (4.0 Mega Pixels)

Muara, Klang (12/2/2005)- On Saturday, dunno where to go for outing, wife cadangkan pergi ke Muara Ikan Bakar, Klang pekena Tom Yam Campur yang disukainya. So sementara menunggu lauk-pauk dimasak, so I ambil aje la gambar yang ada.

Alamanda, Putrajaya (14/2/2005)- Sebenarnya tak plan pun nak kesini. Wife dah lapar sebab dia tak makan tengahari & I boring dah buat kerja seharian dan entertain kemasukan pelajar baru Pharmacy so I bring along my mini digital camera..and get the idea ambil gambar "Sundown"


Sunday, 6-Feb-2005 00:00 Email | Share | | Bookmark
Unknown Black & White

Apa tengok - tengok nak berkenalan ke?
Fatin ni comel la!!!..Kakak Zura pun apa kurangnya
sidewalk #1
View all 6 photos...


Fatin Farhanah


Saturday, 5-Feb-2005 00:00 Email | Share | | Bookmark
Pekan Bandar Tasik Selatan di waktu malam - aku tak dapat tidur!

 
kedai mamak Ali Mohammad
 
View all 24 photos...


[<<  <  27  28  29  30  31  32  33  34  35  36  37  38  39  [40]  41  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net