Freelance Photographer

By: nfirdaus abdullah

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  27  28  29  30  31  32  33  34  35  36  37  38  [39]  40  41  >  >>]    [Archive]
Sunday, 13-Mar-2005 00:00 Email | Share | | Bookmark
Sauber Petronas F1 road show at the KLCC Esplanade

Orang ramai dah menunggu dari awal 12tgh
crowd
 
View all 57 photos...


My first impression with panning picture. Please comment & advice for my future tips & tricks to make it more beautiful snap and better photo.(Maafla ade gambar yang "blur" but I just try my best to shoot.

"There was a demo on the streets of Kuala Lumpur this afternoon.Sauber Petronas F1 Team were there for a demo road show. The highlight of the demo road show was the street demo of the F1 cars by the current F1 drivers of Sauber Petronas Team, Jacques Villeneuve and Felipe Massa. They did a few laps up and down Jalan Ampang in front of the KLCC Twin Towers. Then Felipe Massa impressed the crowd by doing "spin" in front of the crowd."

Sakit telinga duduk dekat tepi tu..rasa nak gugur jantung...tu belum diLitar Sepang yang bermacam-macam jenis jenama kereta F1.Paling dasyat bila dia menurunkan gear ke gear rendah dan menekan semula ke gear pickup... macam nak terbarai gear box kalau kereta biasa dijalan raya

Aku harap season kali ini Schumacher & Ferrari akan menang lagi...(bila la nak merasa membawa F50 Marinello)


Sunday, 6-Mar-2005 00:00 Email | Share | | Bookmark
Jalan Tuanku Abdul Rahman

 
 
 
View all 41 photos...
6-March-2005, I and my family just went out from restoran Insaf, survey a few item at Jalan Tuanku Abdul Rahman.

Camera : Casio QV-R40
ISO:320


Saturday, 5-Mar-2005 00:00 Email | Share | | Bookmark
Seketika dihujung minggu di Taman Tasik Perdana

 
 
 
View all 41 photos...


Tuesday, 1-Mar-2005 00:00 Email | Share | | Bookmark
Terbitnya mentari

 
 
 
View all 8 photos...


Monday, 28-Feb-2005 00:00 Email | Share | | Bookmark
Monday Blues - Ya Allah! aku kagum dgn ciptaan mu yg maha agung

 
 
 
View all 27 photos...

Camera: Casio QV-R40 4.0 mega pixels
ISO: 320

Jangan keliru dengan gambar yang seakan-akan serupa dan berulang kali. Coz aku amat mengamati suasana matahari yang indah dan menawan.

Kalau korang nak tahu waktu-waktu beginilah aku selalu ade di daerah Cyberjaya datang kesana mengambil wife pulang dari kerja. Keluar pagi pergi kerja belum nampak matahari mencari rezeki yang halal. Kekadang pulang tanpa sedari matahari telah tenggelam.
(Bdr Tasik Selatan-->Cyberjaya-->B.Jalil-->Cyberjaya-->Bandar Tasik Selatan = 120km/day)
*Aku rasa ade orang lagi jauh perjalanannya.(Tengah ikhtiar mencari 2nd Car)

***Your Life Is Not Easy As You Think****


[<<  <  27  28  29  30  31  32  33  34  35  36  37  38  [39]  40  41  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net