Freelance Photographer

By: nfirdaus abdullah

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  22  23  24  25  26  27  28  [29]  30  31  32  33  34  35  36  >  >>]    [Archive]
Friday, 23-Sep-2005 00:00 Email | Share | | Bookmark
2005 Marlboro Malaysian MotoGP - Qualification round

Max Biaggi
Valentino Rossi
Roberto Forlo
View all 24 photos...
*Maafla lambat update, lagi pun beginner macam saya ni ape la sgt. Camera cap ayam je..More picture to be upload later for the Race day!

Valentino Rossi


Max Biaggi


Tuesday, 20-Sep-2005 00:00 Email | Share | | Bookmark
Night shots - Revisited Putrajaya

#1
#2
#3
View all 21 photos...




*Gambar ini diambil malam tadi, disebabkan kebusanan, tension, rasa macam nak hilang akal pun ada, nak rampage tak tentu hala, fedup dgn perkara diofis dan sebagainya. Aku melepaskan geram mengambil gambar di Putrajaya. So anda boleh nilaikan gambar yg saya ambil dan saya bersedia menerima comments seadanya.


Saturday, 3-Sep-2005 00:00 Email | Share | | Bookmark
Jalan-jalan diwaktu malam disekitar Kuala Lumpur

- KLCC in horizontal capture
- KLCC -Black & White-
- vertical mode-
View all 14 photos...



Thursday, 1-Sep-2005 00:00 Email | Share | | Bookmark
My wife - Nisa - Jalan-jalan di Putrajaya

-sendiri nak kesini..sendiri pandu ya
aik..melalut sensorang kemana tu..
 
View all 32 photos...




*Waktu ni sepatutnya kerja, tapi disebabkan sakit belakang tak ingat..lepas jumpa doctor terus ke Cyberjaya nak hantar wife ke tempat kerja...last2 my wife mintak EL dalam perjalanan tu..Habis la jugak duit minyak RM5...alasan dia nak temankan saya dirumah katanya..on the way nak balik kami makan di Selera Putra, Putrajaya. Ni la kisah mcm ponteng kerja aje...isk dalam sakit2 belakang tu..sempat jugak menembak


Saturday, 20-Aug-2005 00:00 Email | Share | | Bookmark
Wedding photo - Nor Muna Afrah & Mohd Sufino

dari sebuah rumah di Tmn Dagang, Ampang
 
baru pukul 3 lebih..belum masuk Asar lagi...
View all 103 photos...




*Actually this wedding shots kepunyaan Zack Petrofsky & Azlee Samad. Saya hanya jadi backup photographer kepada Zack. So inilah output dari lensa kamera saya


[<<  <  22  23  24  25  26  27  28  [29]  30  31  32  33  34  35  36  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net